Zoeken

Spring naar content

testimonials

"In 2014 besloten wij na bijna 40 jaar de bakkerij te verkopen en heb daarbij contact gezocht met Robbert Peek die de expertise in huis heeft voor fusie en overname van bedrijven. Robbert heeft het prima gedaan en in 2015 is het bedrijf verkocht en wij gingen verder als cv. Ook heeft hij ons in contact gebracht met Cris Ribbens die als fiscalist de structuur heeft opgezet voor de CV en wij hebben een holding en BV opgericht. Wat wij niet konden vermoeden heeft de opvolger van ons bedrijf er een debacle van gemaakt en heeft hij zijn faillissement aangevraagd waarna wij het bedrijf na 3.5 jaar weer hebben terug gekocht van de curator, ook dit zeer spannende traject is begeleid door Robbert die als steun en toeverlaat ons door deze misère heeft geloosd. Dus alle lof voor Robbert van onze kant die zeer betrokken is bij zowel de verkoop, overname en de doorstart. 24 november 2018 hebben wij het terug genomen van de curator en 1 maart 2019 is alles weer verkocht met behulp van Robbert. Het is goed dat wij zijn advies hebben opgevolgd en zijn er uiteindelijk beter uitgekomen. "

Distressed M&A
Verkoop en doorstart Bakkerij Gerard Besseling

"

Peek heeft op zeer directe wijze, doeltreffend, tactvol  en constructief gezorgd voor een bijzonder goede overdracht van mijn onderneming. Peek sloot voor ons een super deal.

"

Distressed M&A
Verkoop van Klaasen Interiors B.V. aan Keysers Interiors B.V.

"

Robbert heeft ons versteld doen staan over zijn strategie. Discreet, doelgericht en intensief met alle focus op onze belangen. Daadkrachtig  en zonder enige schroom om onderhandelingen af te breken die niet goed voelde. Veel aandacht voor :”goed” gevoel van een overeenkomst en niet om het “snelle” scoren van een deal.
Het resultaat was fantastisch en gaf nieuwe energie om als aandeelhouder in de koopholding te participeren.

"

M&A
Verkoop van Metaal Constructiebedrijf Reigersberg B.V. aan Dutch Steel Fabricators B.V.

"

Na “vastgelopen” te zijn bij 1 van de grotere corporate-financebedrijven ben ik op aanbeveling in contact met Peek gekomen. Peek heeft zich zeer goed verdiept in mijn bedrijven en een gedegen swot-analyse gemaakt. Vervolgens zeer goed nagedacht met welke strategische koper de beste deal gesloten zou kunnen worden. Verbazingwekkend hoe Peek de verkoop van ons bedrijf vervolgens heeft aangepakt. We hebben meerdere kopers en voorstellen mogen ontvangen ook van bedrijven waar we zelf nooit op zouden zijn gekomen. In alle rust en met echt een hele intensieve samenwerking hebben we gekozen voor de “beste deal”. Hierbij speelde zeker niet alleen de hoogte van de overnamesom maar juist de continuïteit van ons mooie bedrijf. Met een heel goed gevoel kijk ik terug op dit proces. Na het sluiten van de deal hebben we nog geregeld contact gehad, dus ook qua aftersales een zeer goed gevoel aan Peek overgehouden. Peek dank voor de plezierige en intensieve samenwerking, het was enerverend!

"

M&A
Verkoop Verboon Machines B.V. en Verboon Groen&GWW B.V. aan ID Verde-BTL

"

Peek heeft een uitstekende selectie gemaakt voor de verkopende partij. Binnen onze strategie sloot deze acquisitie naadloos aan. Peek heeft ons (als kopende partij) meerdere keren bezocht en ook samen met de verkopers, iets dat wij nog niet eerder zo hebben ervaren. Goede gesprekken, constructieve aanpak en een zeer geslaagde closing. Dank!

"

Distressed M&A
Aankoop MCR B.V. door DSF groep.

"

Een geduldige onderhandelaar die rechtdoorzee is en daar niet van afwijkt tot het doel is bereikt. Peek heeft  alle risico’s heel goed ingeschat en afgedekt; vooruitziend, ervaren en gedreven, mijn complimenten hiervoor.

"

M&A
Verkoop van Horecawerf Amsterdam aan Satelliet Meubelen B.V.

"

Met veel kennis van de mogelijkheden om een deal te structureren heeft Peek gezorgd voor een zeer succesvolle overdracht in een uitermate plezierige samenwerking. Peek doet wat hij zegt, informeert helder, sluit verassingen uit en luistert goed naar de wens van de verkoper (en weet de koper daarin in mee te krijgen).

"

M&A
Verkoop HTL B.V. aan Van Duijnen B.V.